Καλώς ήλθατε στην υπηρεσία GetAlert για τους συνδρομητές WIND. Παρακαλώ εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία και στη συνέχεια επιλέξτε ‘Είσοδος’ *.
Αρ. Τηλ:
Κωδικός:
 
  >> Εγγραφή

Τώρα μπορείτε να μάθετε όλα όσα σας ενδιαφέρουν εύκολα και γρήγορα, με ένα μήνυμα στο κινητό σας!

Χάρη στην υπηρεσία WIND GetAlert, όλοι εσείς οι συνδρομητές WIND μπορείτε να επιλέξετε, σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες, οποιαδήποτε από τις υπάρχουσες κατηγορίες ενημέρωσης, έχοντας επί πλέον τη δυνατότητα ενεργοποίησης του μηχανισμού αυτόματης ειδοποίησης (alert), ώστε να λαμβάνετε προσωποποιημένη ενημέρωση για τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.

(*) Εάν θέλετε νέο κωδικό ή έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, στείλτε γραπτό μήνυμα με τη λέξη PASS (χρέωση: €0.25/μήνυμα) στον αριθμό 19222. Ο νέος κωδικός θα αποσταλεί άμεσα στο κινητό σας. Μόλις εγγραφείτε στην υπηρεσία για πρώτη φορά, προτείνουμε να μπείτε στις σελίδες «Το profile μου» και να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης με κάποιον δικό σας κωδικό.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιλέξετε εσείς το password στείλτε γραπτό μήνυμα στον αριθμό 19222 τη λέξη PASS ακολουθούμενο από τον κωδικό της προτίμησής σας. (π.χ. PASS DYSKOLO). Το password πρέπει να αποτελείται από 4 έως 8 ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες ή/και αριθμούς.

  Design and Development: Netsmart